DutchEnglishFrenchGerman
Naar boven
5 jun

25 years of magic, Disneyland Paris

Once upon a time….

…was ik samen met Zoë te gast in Disneyland Parijs. Reeds 25 jaar weten ze hier en jong en oud te betoveren met de mooiste shows, sprookjes, attracties en randanimatie. Ik moet eerlijk bekennen dat ik de de nacht voor ons vertrek quasi niet heb geslapen van puur excitement.

I LOVE Disneyland en alles wat erbij hoort! Ook de gebakjes dus… ?

Ik ben er al verschillende keren geweest en ken het park dus als mijn broekzak, maar beu word ik het nooit, integendeel! Elke keer als ik een eerste stap op Mainstreet zet gaat mijn normale “tret” automatisch over in een soort oncontroleerbaar “gehuppel”.

Alvorens met een smile tot achter onze oren het park op te huppelen checkten we in bij het Newport bay hotel voor een luxueuze maritieme belevenis aan de oevers van het Disney meer, op enkele minuten wandelen van de ingang.

Omdat er in Disneyland zoveel te zien en te beleven valt en je er zoveel mooie foto’s kan maken wil ik jullie in deze post mijn top 6 van de beste Disney IG spots uit de doeken doen. But first things first… van zodra je in Disney arriveert moet je eerst de nodige gadgets aanschaffen ?

Ga dus meteen op zoek naar jouw favoriete paar “oren” en als je niet kan kiezen neem je gewoon verschillende kleuren… Minnie heeft toch ook altijd “matching outfits”, nietwaar?

1. Sprookjeskasteel 

De blikvanger van Disneyland is ongetwijfeld het kasteel. Deze kan je vanuit verschillende hoeken erg mooi fotograferen. Op de loopbrug richting het kasteel heb je aan weerszijden een inham. Als je hier in gaat staan of op de balustrade gaat zitten kan je je “kasteelmoment” perfect in beeld brengen.

Als je je helemaal zoals Assepoester wil voelen moet je zeker het podium met balustrade rechts van het kasteel eens proberen.


2. De carrousel
Geen bezoek aan Disney zonder een ritje op de prachtige, authentieke carrousel.


3. The Gibson Girl – Ice cream Parlour

Voor een lekkere coffee break en ice cream moet je even halt houden bij The Gibson Girl.
Een super schattig etablissementje op Mainstreet.


4. Diner in het Disney hotel for a meet and greet with the Disney characters. 

Voor een uitgebreide kennismaking met de Disney figuren moet je in het Disney hotel zijn. Terwijl je geniet van een voortreffelijke keuken in buffetvorm word je volop door hen vertroeteld met knuffels, zoentjes en grapjes. Ik liet het me graag welgevallen…. hihi.


5. Walt Disney Studios

Aan de inkom van de Walt Disney Studios kan je jezelf een paar extra oren aanmeten ?


6. De vliegende olifantjes

And last but nog least… een zorgeloze droomvlucht met Dumbo.


Klaar om jullie eigen IG hotspots te gaan shooten?
Fire away voor alle tips and tricks, ik help jullie maar al te graag verder ?

xxx Marie

(Visited 542 times, 1 visits today)
Geen reacties

Reageer