DutchEnglishFrenchGerman
Naar boven
25 dec

BISSEL CrossWave: De musthave voor elke mama

Met een baby, een man en twee honden in huis heb ik noodgedwongen altijd een stofzuiger en een emmer met een dweil binnen handbereik staan. Totdat ik de draadloze BISSELL CrossWave ontdekte! Deze magische draadloze stofzuiger zuigt niet alleen het vuil op, het dweilt tezelfdertijd je vloer en reinigt je tapijt(en). Kortom, huis proper in een handomdraai!

Minder schoonmaken, meer ME-TIME

To good to be true zou je denken, maar nee hoor, de BISSELL CrossWave doet wat het belooft! Met deze CrossWave in huis is het zeulen met emmers water en een zware stofzuiger die je 20 keer van stopcontact moet wisselen voorgoed verleden tijd.

Want zeg nu zelf, er is toch niets zo irritant dan een stofzuiger met een snoer? Ofwel is het snoer tekort, ofwel draait het ergens om heen, ofwel ligt je stofzuiger ineens ongevraagd op zijn zij of beslist het snoer zichzelf uit het stopcontact te trekken…. Deze dragen niet bepaald bij tot een vrolijk poetshumeur.

En als je al deze stappen hebt doorlopen mag je nog met die emmer water en een dweil aan de haal.

Dankzij de CrossWave besteed je veel minder tijd aan schoonmaken en heb je meer tijd voor jezelf. Klinkt toch als muziek in de oren, niet?

 

 

Opgeruimd staat netjes

Romy zit tegenwoordig in de fase dat ze alles van de tafel gooit en daar ook enorm om moet lachen. Zo vliegen de boterhammen, melk en cornflakes me vaak om de oren. Tot voor kort zou ik op zo een moment eens goed zuchten, maar nu neem ik gewoon mijn CrossWave erbij en in een paar seconden is alles weer proper.

 

 

Zelfs mijn man Sebastien gebruikt hem ook regelmatig en dat helemaal uit eigen beweging šŸ™‚
Geloof me, dat zegt alles!

Bovendien is de BISSEL CrossWave licht in gewicht en erg gemakkelijk in gebruik. Je laadt hem op zijn station, vult het reservoir met water en een beetje schoonmaakproduct en je bent vertrokken.

Op het reservoir staat ook duidelijk aangeduid hoeveel water en hoeveel product je moet toevoegen en dit zowel voor grote als kleine oppervlakken.

 

Handig in gebruik

Na het schoonmaken moet je enkel het reservoir even goed uitspoelen en terugplaatsen. Daarna moet je enkel een beetje water gieten in het daarvoor voorziene bakje aan het station van de CrossWave en op het “reinig” knopje drukken. De CrossWave reinigt dan zichzelf voor de volgende schoonmaakbeurt. Easy peasy!

Bij aanschaf van CrossWave krijg je ook een hele goede zeep meegeleverd die geschikt is voor alle type vloeren. Het product reinigt niet alleen goed, het ruikt ook super lekker!

 

 

Wil jij ook graag meer minder tijd besteden aan de schoonmaak en meer you-time?
Dan is het tijd om jouw eigen BISSEL CrossWave in huis te halen.

Adviesprijs: 430 euro

xxx

Marie

Ā 

(Visited 367 times, 1 visits today)
Geen reacties

Reageer