DutchEnglishFrenchGerman
Naar boven
17 dec

Breakfast hotspot: Soep & zoet

Naar goede gewoonte gingen we afgelopen zondag een lekker ontbijtje doen, en daarvoor kwamen we deze keer terecht bij “Soep en Zoet”, een inmiddels gevestigde waarde in het Waasland voor iedereen die houdt van gezonde voeding en huiselijke gezelligheid.

Het moment dat je er binnenstapt word je meteen meegezogen in de amusante bedrijvigheid. Het interieur is iewat retro en het geroezemoes van andere gasten op de achtergrond geeft je instant
“Sunday feel good vibes”.

We werden er super vriendelijk onthaald en meteen naar ons tafeltje gebracht met zicht op de bar, love it! Voor het plaatsen van je bestelling hebben ze een hele leuke formule. Er ligt een notitieboekje met potlood op elke tafel waar je je wensen conform de menu-kaart kan opschrijven. Dit kan je dan gewoon afgeven aan de bar en in mum van tijd word je overspoeld met de lekkerste dingen.

We namen beiden het “brunch ontbijt” voorafgegaan door een glaasje vers appel-gember sap en een latté machiatto met speculoos. Het ontbijt was zodanig uitgebreid dat het lieve personeel zelfs een extra tafeltje had bijgeschoven zodat we een beetje meer plaats hadden. In huis afgebakken brood en croissants, rijkelijk versierde yoghurt met vers fruit, een overheerlijke avocado-quinoa salade met zalm, diverse charcuterie en een perfect zachtgekookt eitje met soldaatjes,… gewoonweg niets op aan te merken, EEN SUBLIEM ONTBIJT!

Shop the look: Trui, Zara I Bag, Chanel

Wil jij jezelf ook eens laten verwennen door het team van Soep & Zoet? Ik kan je verzekeren dat je het je zeker niet zal beklagen, integendeel, deze zaak is absoluut meerdere bezoekjes waard! Je kan er overigens ook de lekkerste taarten en soepen bestellen voor thuis.


– Enorm vriendelijk personeel, Verse producten, Gezellig interieur, Huiselijke sfeer –


WAAR?

Soep & Zoet
Stationsstraat 16
9100 Sint-Niklaas

03.766.55.49
info@soepenzoet.be[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]

(Visited 753 times, 1 visits today)
Geen reacties

Reageer