DutchEnglishFrenchGerman
Naar boven
13 nov

Brunch hotspot: Bar Copine, Lokeren

Hou je er ook van om op zondag lekker, uitgebreid te gaan brunchen met je geliefde of vriendinnen?
Wel, toevallig is dat ook één van onze favoriete zondagse bezigheden. Sebastien en ik rijden zondagochtend meestal richting Antwerpen city voor een lekker ontbijt in één van de vele hippe koffie – en breakfastbars die deze mooie Scheldestad rijk is, maar vandaag besloten we het toch eens in de directe omgeving van thuis te zoeken en kwamen we terecht bij Bar Copine in Lokeren, een gezellige, eigentijdse conceptbar langs de Durme.

De bedrijvigheid, het hippe scandinavische interieur en een zekere nonchalance geven je het gevoel alsof je middenin Kopenhagen zit.

Picture by Bar Copine

Hun brunchconcept is erg origineel en vooral gezond:

Er is geen kaart, enkel voor de dranken. Geen eindeloos getwijfel dus over welke ontbijtformule je zal nemen want er is er namelijk maar één, maar wel een hele goeie!

Je wordt meteen verrast door een buffet met een overload aan gezonde dingen zoals diverse tropische fruitsoorten (papaya, passievrucht, ananas, …), muesli’s & cruesli’s, noten, kaas, charcuterie, bereide yoghurts en platte kaas, verschillende soorten brood en ontbijtkoekjes.

Van het buffet mag je zoveel nemen als je wil MAAR je houdt beter wat extra plaats over want tussendoor brengen ze je allerhande, lekkere gerechtjes aan tafel, al dan niet vergezeld van een gezond, bijpassend sapje.

“Op’t gemakske” ontbijten is iets wat je absoluut kan bij Bar Copine. Je neemt wat je wil van het buffet en laat je tussendoor verrassen door de gerechtjes van de keuken, welke overigens worden gepresenteerd in de leukste kommetjes en bordjes.

Lekker eten is één maar ook het kader laat je niet onberoerd. Een allegaartje van tafels en stoelen van Scandinavisch design kenmerken hier het perfect gestylde interieur. Leuke extra, alles wat er staat is ook gewoon te koop! Naast de meubels vind je er ook een selectie fantasiejuwelen, kledij en diverse accessoires.


Bar meets conceptstore


De perfecte formule dus voor een super geslaagde zondagvoormiddag! Ben je eerder het uitslaaptype? In de namiddag kan je er ook terecht voor een lekkere lunch of gebak.

Ook eens proberen? Reserveer dan best tijdig je tafel want de plaatsen zijn beperkt.

WHERE?

Bar Copine
Durmelaan 24
9160 Lokeren[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]

(Visited 725 times, 1 visits today)
Geen reacties

Reageer