DutchEnglishFrenchGerman
Naar boven
16 feb

Capturing moments with Instax by Fujifilm

A camera is a save button for the minds eye…

…en dat is dan ook de reden waarom ik mijn leuke momenten altijd graag onmiddellijk wil vastleggen, zodat ik er later met een warm hart naar kan terugkijken. Vandaag de dag is het uitprinten van foto’s en het maken van de klassieke fotoalbums met zo een zijdepapiertje ertussen helaas grotendeels van het toneel verdwenen. Misschien een beetje “old fashioned” maar de tastbaarheid, het echt kunnen vastnemen en vasthouden van een foto mis ik wel in de huidige, “gedigitaliseerde” wereld.
Niets is zo fijn dan samen met je familie herinneringen op te halen door het bekijken van nostalgische fotoalbums. Vandaar ook dat ik meteen laaiend enthousiast was bij het ontdekken van de Instax mini 8 van Fujifilm. Een super coole en compacte camera die je foto meteen uitprint op de grootte van een bankkaart. De witte kader rond de foto kan je dan zelf verder opfleuren door er een persoonlijk tekstje op te schrijven. Tof he? Lekker je creativiteit de vrije loop laten!

Deze schattige camera bepaalt ook automatisch de optimale helderheid bij het nemen van een foto en informeert je over de geschikte instelling bij een bepaalde lichtinval. Geen kans op mislukte kiekjes dus ?

De Instax mini 8 camera is te verkrijgen in 5 kleuren en wat mij betreft een absolute musthave.

 


Go capture you’re greatest moments


 

(Visited 88 times, 1 visits today)
Geen reacties

Reageer