DutchEnglishFrenchGerman
Naar boven
12 jul

Crystal Cruises, een symfonie van luxe

Wie houdt van cruisen en een stevige portie luxe zit hier even goed gebeiteld. In deze post vertel ik jullie graag alles over mijn magische ervaring aan boord van de Crystal Symphony.

Let your dreams set sail
Het Amerikaanse luxeschip lag ons op te wachten in de haven van Zeebrugge om van daaruit vaart te zetten richting het hoge noorden, met name naar Kopenhagen.

Shop the look: Coat and skirt, Concept Van de Avenne I Sunnies, Fendi

Na een hartelijk onthaal nam ik meteen de lift naar het lido dek waar Inge mij al zat op te wachten met een sprankelend aperitief en wat lekkere hapjes. Van mijn bagage moest ik me niets aantrekken want die werd door de behulpzame crew meteen naar onze kajuit gebracht.

Shop the look: Dress and bag, Dressed by Tiffanys Trent I Earrings, Concept Van den Avenne

Het lido dek, op het één na hoogste verdiep werd al snel “the place to be” van ons verblijf. De kleurrijke parasols en unieke bloemenwand zetten meteen de toon van wat we hier aan boord konden verwachten.
Hier konden we de hele dag terecht voor een drankje, ontbijt, snack of lunch. En die sweet potato fries met coleslaw….hmmmmm.

Shop the look: Bikini, Banana Moon I Belt, Gucci I Denim short, Zara I Sunglasses, Dior

Op dit dek bevond zich eveneens het zwembad met jacuzzi. We hadden enorm geluk met het weer waardoor we optimaal konden genieten van het zonnetje in en rond het zwembad op één van de comfortabele ligzetels.

Shop the look: Bathing suit, Banana Moon I Sunglasses, Dior

Life is better at sea
Onze kajuit was ruim en licht en beschikte over een prachtig balkon. Er was zelfs voldoende kastruimte voor al onze kledij en accessoires. Believe me, dat wil al wat zeggen 🙂
Een enorm pluspunt ook vond ik de twee wastafels in de badkamer en de high-end productjes van Etro. Geen kleine zeepjes en shampoo’tjes maar wel mooie, grote, kleurrijke flacons, LOVE IT!
Alvorens onze beentjes onder tafel te schuiven in één van de chique restaurants gingen we aperitieven in de Palm Court bar. The perfect spot om al nippend van een glaasje champagne te genieten van een adembenemende sunset.

Shop the look: Skirt, blouse and earrings, Concept Van den Avenne I Bag, Pinko

Dineren kan je er in verschillende thema restaurants waar je wordt bediend als een echte ster.
Champagne, kaviaar, oesters, kreeft, Japanse lekkernijen en Italiaanse geneugten, you name it!

Aan boord van de Crystal Symphony they have all what it takes.  De in smoking gehulde staff bedient je op je wenken met de grootste passie en glamour.

Shop the look: Complete outfit, Elisabetta Franchi

Fantastisch om naar te kijken, magisch om het mee te maken!
Na een goede nachtrust was het heerlijk ontwaken met zicht op zee en een rising sun. Ook voor het ontbijt hadden we verschillende mogelijkheden. Zo konden we terecht in verschillende restaurants en bistro’s voor een buffet of à la carte maar je kon ook gewoon een gepersonaliseerd ontbijt bestellen voor in je kajuit. Het enige wat we hiervoor moesten doen was ’s avonds voor het slapengaan aanduiden op het menu wat we wilden en dit in het postvakje buiten aan de deur leggen. Onze lieve kamer verantwoordelijke “Rina” zorgde voor de rest.

Shop the look: Kimono, Triumph I Hat, H&M

The best days begin with breakfast and vitamin sea
De eindbestemming van onze 4-daagse vaarroute was in zicht en we verlieten het schip met gemengde gevoelens… Triest omdat we vaarwel moesten zeggen aan dit ongelofelijke schip en zijn dito crew members maar tegelijk ook heel blij omwille van de fantastische ervaring die we mochten meemaken en omdat we een hele dag zouden gaan spenderen in het mooie Kopenhagen.
In de shuttlebus richting het centrum oefenden Inge en ik alvast wat Deense klanken. Weu weuren eur kleur veur 🙂 Uiteraard mocht een bezoekje aan Nyhavn met zijn gekleurde huisjes niet ontbreken. We zochten ons een goed plekje uit op een terras waar we volop konden genieten van het kijken naar flanerende toeristen en locals en dit in een schitterend kader!

Shop the look: Denim coat and trousers, Concept Van den Avenne I Bag, Pinko I Loafers, Gucci

Deze cruise was voor mij een ervaring om nooit meer te vergeten! Wil je alvast een kleine preview van het leven aan boord van de Crystal Symphony? Bekijk dan zeker hier onze vlog 🙂

Shop the look: Jumper, Pull & Bear I Jeans, Zara I Belt & loafers, Gucci I Bag, Pinko I Sunglasses, Fendi

Thanks for reading xxx
Marie
(Visited 201 times, 1 visits today)
1 Comment
  • Lisa Verschelden

    Schitterend artikel weeral! X

    juli 13, 2017 at 8:35 am Beantwoorden

Reageer