DutchEnglishFrenchGerman
Naar boven
6 nov

De leukste kinderkousen vind je bij Falke

Nu Romy intussen al 7 weken is hebben de pyjama’tjes overdag plaats gemaakt voor echte outfitjes. Kei leuk dus om haar te gaan stylen 🙂 

Babyzachte voetjes 

Aangezien babies gemakkelijk koude voetjes hebben zijn degelijke, warme kousjes erg belangrijk. Romy is een heldin in het zelf uitdoen van haar kousen… hoe ze het doet weet ik niet, maar ze slaagt er wel elke keer in, tenzij ze echt mooi aanpassen. En dat is bij de kousen van Falke zeker het geval. Ze zijn niet alleen mooi en stijlvol maar ook ongelooflijk goed van kwaliteit en erg zacht. De continue zoektocht naar “waar zijn Romy’s kousen nu weer gebleven” is dan ook voorbij 🙂 Deze houd ze steevast aan haar voetjes!

 

 

Een ruime keuze voor het hele gezin

Zowel online als in hun winkel in de Schuttershofstraat te Antwerpen hebben ze een ruim aanbod kinderkousen. Korte kousen, hoge kousen, effen of in een leuke print, je vindt ze er allemaal! En natuurlijk kan je er ook de nodige gading vinden voor mama en papa in diverse uitvoeringen en kwaliteiten zoals merino, kasjmier, katoen, etc…

 

Pimp je outfit met coole kousen

Vroeger waren kousen eerder bijkomstig in een outfit maar de dag van vandaag mag je deze echt “off showen” en zijn ze een onmiskenbaar modeaccessoire geworden. Ik heb ze zelf in alle geuren en kleuren en aangezien de appel niet ver van de boom valt heeft Romy intussen ook al een overvolle lade met de coolste Falke kousjes.

 

 

Met de winter in het vooruitzicht heb ik voor Romy ook een reeks broekkousjes gekocht voor onder haar girly kleedjes 🙂 Vooral die met de stippen vind ik persoonlijk erg leuk.

 

 

Vind jij kousen ook zo belangrijk voor je kleintje? Breng dan zeker eens een bezoekje aan één van de Falke winkels of webshop.

Hou ook zeker mijn Instagram in de gaten want er volgt een leuke giveaway! 
Stay tuned… 

Liefs xxx

Marie & Romy

 

 

 

 

(Visited 522 times, 1 visits today)
Geen reacties

Reageer