DutchEnglishFrenchGerman
Naar boven
10 mei

Met Franssen juweliers naar Kopenhagen

Net zoals een goed parfum zijn juwelen delicate en erg persoonlijke items die je vrouwelijkheid weten te benadrukken. Iets waar ze bij Juwelier Franssen uit Hasselt maar al te goed raad mee weten. Voor hen zijn de klanten hun mooiste juweel… en dat merk je ook meteen wanneer je deze klasse zaak binnenwandelt.  Je wordt er omarmd met de gekende Limburgse gastvrijheid die je meteen thuis doet voelen.

 

 

Deze trendsettende familiezaak bestaat reeds meer dan 50 jaar en staat bekend om haar uitgebreid gamma aan exclusieve sierraden. Allen minutieus geselecteerd en aangekocht vanuit een persoonlijke overtuiging ” Mooie juwelen, verdienen de beste zorg”. En aangezien de klanten hun mooiste juweel zijn, dien ik je niet verder te overtuigen van de manier waarop de Familie Franssen “juweel liefhebbend België” weet te soigneren. En hier mocht ik volop van meegenieten tijdens een luxe trip met henzelf en hun klanten naar Kopenhagen…

 

Nyhavn, de kleurrijke place te be


Scandinavisch topdesign by Ole Lynggaard

De chique en verfijnde juwelen van het Deense Ole Lynggaard behoren zonder enige twijfel tot de wereldtop. Ze zijn niet alleen adembenemend mooi maar ook nog eens volledig met de hand gemaakt. Dit verklaart dan ook meteen het prijskaartje van deze juwelen.

 

 

Goudsmid en sieradenontwerper Charlotte Lynggaard, dochter van, ontwerpt fijne en vooral boeiende sierraden welke in eigen huis worden vervaardigd door een team van `s werelds beste goudsmeden. Elk stuk is uniek en vertelt zijn eigen verhaal. Een “pièce de résistance” waarmee je vriend en vijand het nakijken geeft.

 

Black cuff bracelet, Ole Lynggaard by Juweliers Franssen

 

Jewelry is a way of keeping memories alive

Naast een boeiend en leerrijk bezoek aan het indrukwekkend atelier van Ole Lynggaard werden we verwend door een verblijf in het prachtige boetiek hotel SKT.Annae, een reeks lunches en diners in de meest trendy zaken zoals o.a Fiat en Victor, en een aantal memorabele activiteiten ter verkenning van de Deense hoofdstad. Zo werden we bijvoorbeeld met een taxifiets door de stad geloodst. Niet alleen een originele manier van vervoer maar ook erg leuk!

 

Bag, Chloé // Nightwear, H&M // Fragrance, Gucci

Dress, Elisabetta Franchi // Earrings, Juweliers Franssen

 

Ik wil hierbij de lieve familie Franssen nogmaals van harte bedanken voor deze memorabele 3-daagse.

Eén ding is duidelijk, bij hen draait het niet enkel om de juwelen maar vooral om de beleving van het zoeken naar en vinden van hèt juweel dat perfect bij je past, innerlijk en uiterlijk.

xxx Marie

Franssen Juweliers
Demerstraat 51-53
3500 Hasselt

www.franssenjuweliers.be

 

 

 

 

(Visited 513 times, 1 visits today)
1 Comment
  • Kelly D'Hollander

    Leuke blog Marie ook van Ijsland. Ik hoop dat je nog vele mooie reizen mag maken samen met Inge .

    Groetjes Kelly

    mei 17, 2018 at 2:43 pm Beantwoorden

Reageer