DutchEnglishFrenchGerman
Naar boven
3 dec

Een weekendje weg met NOVASOL

Als afsluiter van een geweldige kraamperiode leek het me leuk om samen met mijn goeie vriendin Ann-Sophie en haar lieve dochtertje Emilia op “Mommy-weekend” te gaan. Omdat Romy nog maar 10 weken oud is en je als mama soms toch nog wat onzeker bent, gingen we op zoek naar iets leuks op relatief korte afstand van huis.

 

Rust en natuur in Nederlands Limburg

 

Op de website van NOVASOL kwamen we een hele reeks leuke vakantiehuizen tegen aan de Belgische en Nederlandse kust maar o.a ook in Nederlands Limburg. Ik had me al eens laten vertellen dat deze laatste een erg mooie streek is met heel wat toffe “to do’s”.

 

 

Shoppen in Roermond

We waren meteen overtuigd en besloten onszelf eens lekker te gaan ontspannen in een prachtig vakantiehuis in Limburg aan het water op een boogscheut van het gekende Roermond met zijn nog gekendere “Designer outlet” 😉 Uiteraard hebben we daar een volledige dag gespendeerd, haha! Het was er overigens al super mooi versierd voor Kerst. Emilia en Romy hebben hun oogjes serieus de kost gegeven met al die lichtjes.

 

 

Gezelligheid troef aan het water

Het huisje waar we verbleven was een moderne chalet gelegen in een mooi vakantiepark temidden van de natuur. Het was er gezellig warm binnen en het rook er zo lekker naar hout.

Behalve 3 slaapkamers en een riante badkamer met jacuzzi en douche beschikte onze accommodatie over een knusse zithoek met tv en keuken voorzien van alle moderne faciliteiten met een prachtig uitzicht op het water.

 

 

De leefruimte was voorzien van veel ramen en grote openslaande terrasdeuren waardoor de overgang tussen het leven binnen – en buiten erg klein was. Een enorm pluspunt!

 

 

Champagne & Girls talk

Naast gezonde herfstwandelingen met onze kinderwagens was er uiteraard ook tijd voor een stevige portie “girls talk”. Nadat de kindjes in dromenland waren was het tijd voor tapa’s en een flesje bubbels in de gezellige zithoek. Allerhande levensfilosofieën en idealen werden tot in de late uurtjes uitvoerig besproken en geëvalueerd. Je kent het wel… De wereld zag er opeens nòg veel mooier uit 😉

 

 

Ann-Sophie, Emilia, Romy en ik hebben echt ontzettend genoten van ons weekendje. Hier gaan we zonder twijfel een jaarlijkse traditie van maken!

Heb jij ook nood aan vakantie of een weekendje weg? Check dan snel de website van NOVASOL en ontdek tal van mooie vakantiehuizen in Nederland. Of heb je interesse in de accommodatie waar wij verbleven? Gebruik dan huiscode HLI220 op de website.

 

Liefs xxx

Marie & Romy
Ann Sophie & Emilia

 

 

(Visited 440 times, 1 visits today)
Geen reacties

Reageer