DutchEnglishFrenchGerman
Naar boven
19 nov

La Mer, de kracht van de zee

Beauty beyond skincare

Super excited was ik toen ik werd uitgenodigd voor een exclusieve one on one in de royal suite van het mooie Stanhope Hotel te Brussel.

Ik werd er super vriendelijk onthaald door de experte van La Mer die me ,vergezeld van een glaasje bubbles en een goddelijke cupcake, onderdompelde in de geschiedenis van de befaamde “Crème de la Mer”.

The ocean’s super powers

Hoewel ik het bestaan van deze exclusieve crème maar al te goed kende, had ik het zelf nog nooit gebruikt.
Ik was nog klein toen dit magische product werd gelanceerd maar had al snel door dat dit “hot topic” was. Mijn mama en haar vriendinnen waren er druk over bezig en deden er alles aan om asap zo een potje vloeibaar goud te bemachtigen.

De crème van La Mer heeft sindsdien haar vaste plaats veroverd in mama’s badkamer en op intussen 60 jarige leeftijd, ziet ze er nog steeds even stralend uit! Hoogtijd dus om hier zelf mee aan de slag te gaan 🙂

 

The story about Max Huber

Erg boeiend ook vond ik het verhaal achter deze crème…

Toen Dr. Max Huber, fysicus van de NASA, door een ongeval 3e graads brandwonden had opgelopen ging hij denken en dromen over een crème die zijn wonden zou kunnen helen. Hij hoopte dat de genezende kracht van de oceaan die hem zo dierbaar was, hem zou kunnen helpen in het realiseren van zijn project, en zo geschiedde…

Geïnspireerd door de wereld van het zilte nat lanceerde Huber na 12 jaar experimenteren een wondercrème die “Crème de la Mer” zou gaan heten. Huber’s huid werd zichtbaar hersteld. Het begin van een succesverhaal…

De creme bestaat uit een werkzame miracle broth met ingrediënten zoals: zeekelp, calcium, magnesium, ijzer, potassium, citrusolie, vitamine c, e & b12, eucalyptus, zonnebloem en alfafa. Op zich niet abnormaal bijzonder maar de speciale manier waarop de ingrediënten werden gedistilleerd maken hier het verschil.

Als fermentatiewetenschapper wist Dr Huber dat na een proces van een 3 tal maanden, de ingrediënten zouden veranderen en er een energie zou vrijkomen door dat speciale fermentatieproces… De kracht van de zee, La Mer!

Wat ik ook niet wist is dat La Mer nog tal van andere producten in haar gamma heeft zoals: cleansing oils, serums, oogcrème, tonic, lotions en foundation.

Ik ben alvast erg benieuwd naar mijn eigen ervaring met de producten van La Mer. Ik hou jullie er zeker van op de hoogte 😉

La Mer wordt online verdeeld alsook in een select aantal verkooppunten. Hier kan je steeds terecht voor een sample zodat je het eerst even kan uitproberen alvorens tot aankoop over te gaan. Deze wonderproducten zijn niet goedkoop, maar ze zijn het wel waard denk ik.

To be continued…

xxx Marie

 

 

 

 

 

 

(Visited 553 times, 1 visits today)
Geen reacties

Reageer