DutchEnglishFrenchGerman
Naar boven
4 apr

Les Souvenirs de “Pomme”

Juwelen, ze benadrukken onze vrouwelijkheid en kunnen je outfit een echte boost geven! Iets waar de zusjes Cordie wel raad mee weten.

De passie voor mooie dingen kregen ze met de papfles mee van hun grootmoeder Paule-Marie (Pomme). Hartverwarmend hoe Delphine en Emilienne de liefde en fascinatie voor hun grootmoeder hebben weten om te zetten tot een verrassend mooi juwelenmerk, Souvenirs de Pomme. Een eerbetoon van formaat als je het mij vraagt en gewoonweg een prachtig verhaal.

Al van kindsbeen af hou ik van fantasiejuwelen. Niet te veel en niet te zwaar, want een overload is sowieso een no-go vind ik…trop is teveel en teveel is trop maar één opvallende halsketting, armband of een paar excentrieke oorbellen kunnen je simpelste outfit echt het nakijken geven.

De juwelen van SDP zijn vrouwelijk, classy, chic, eigenzinnig en glamorous.
Als ik een belangrijk feestje of event op de planning heb ik staan surf ik steevast naar hun website, omdat ik weet dat ik daar altijd de geschikte accessoires vind voor bij mijn outfit, “the statement piece(s)”

Binnen hun huidige collectie ben ik superfan van de übervrolijke “Fortune cuffs” en de zwoele 1001 nachten “Multi peacock earrings”. Ik voel de zomer van zodra ik ernaar kijk. Ik word er echt vrolijk van, en laat dat nu net de reden zijn waarom juwelen onze beste vriendjes zijn (Ok ok, samen met schoenen en handtassen…).

Heb jij ook alvast zin in summervibes during spring time?
Neem dan zeker eens een kijkje op hun website.
Laat de zomer maar komen 🙂
[/vc_column][/vc_row]

(Visited 617 times, 1 visits today)
Geen reacties

Reageer