DutchEnglishFrenchGerman
Naar boven
24 jun

Luxury & design in each detail: The new Mazda CX-5

Met een toffe groep lifestyle journalisten en bloggers trokken we naar het zonnige Barcelona (as you know one of my FAV cities) om de nieuwe Mazda CX-5 te gaan ontdekken en dit in alle vormen van het woord.

Mazda zou Mazda niet zijn als er weer niet aan alles zou gedacht zijn… Luxe en design all over the place!

Op de luchthaven werden we “starwise” opgehaald door de Mazda crew die ons installeerden in 1 van de nieuwe CX-5’en om van daaruit zelf naar de locatie van de presentatie te rijden. Super fijn om de wagen eerst zelf al even te kunnen ervaren en beleven alvorens de technische uitleg te horen. Must say, I was impressed!

Het strakke exterieur met infinity belijning in combinatie met de robuustere neus en zwarte gril geven deze wagen een stoere maar ook erg klassevolle uitstraling, wat er meteen een allemansvriend van maakt. Elegantie ten top dankzij het evolutieve KODO-design.

Ook het interieur van de wagen mag er wezen. Eens neergevlijd in op de bestuurderszetel voelde ik me meteen “één” met deze compacte SUV. Het Jinba Ittai gevoel (éénheid tussen wagen en bestuurder) is opmerkelijk te noemen en laat dat nu net het handelsmerk zijn van deze Japanse automobielfabrikant.

Behalve de pracht en praal van het ex – en interieur bulkt deze wagen van de actieve veiligheid. Iets wat ik persoonlijk erg belangrijk vind. Ik rij ongeveer 60.000 km per jaar en besef als geen ander dat je vaak ogen op je rug moet hebben in het verkeer. Erg fijn om te weten dat je wagen een oogje mee in het zeil houdt ? Iets wat alleen maar bijdraagt tot een ultiem rijplezier en genot op de baan. En zo heb ik het zelf ook ervaren… WHAT A CAR![/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]

Nu ben ik zelf nooit een liefhebber geweest van rode wagens maar de nieuwe koetswerkkleur “soul red crystal” deed mijn ogen fonkelen. Nooit eerder zag ik een rood dat zo perfect was! Het lijkt wel of het rood verschillende schakeringen heeft wat de kleur extreem doet schitteren in het daglicht. Dit heb ik echt nooit eerder gezien. WHAT A COLOR!

Het event werd verder naar de next level getild met een verblijf in het prachtige W-hotel aan het strand van Barcelona. Design en luxe zijn hier troef net zoals Mazda zelf… the perfect match dus.

Shop the look: Complete outfit by Dressed by Tiffanys Trent

Ook de cooking -, photography- & make-up workshops sloten op grandioze wijze aan bij het concept van dit design event waar hulde werd gebracht aan een prachtige nieuwe SUV en dit in het bijzijn van geweldige collega’s en vrienden. Daar moest naar goede gewoonte toch op geklonken worden en dat deden we in stijl in the One Ocean Club.

(Visited 356 times, 1 visits today)
Geen reacties

Reageer