DutchEnglishFrenchGerman
Naar boven
5 okt

Meet me in Paris, Hotel Elysées 8

Chantal Thomass, een show van formaat

Op uitnodiging van de Franse Koningin der lingerie, Chantal Thomass, trokken Inge en ik voor 3 dagen naar ons geliefde Parijs.

We mochten er een heuse autenthieke Burlesque show bijwonen  in “Le Manko” waar haar nieuwe collectie op uiterste originele manier werd voorgesteld, vergezeld van een culinaire walking dinner en bubbles off course 😉

What a night!

Veel kwaliteit voor een goede prijs

Overnachten deden we in het boetiekhotel “Elysées 8” gelegen op een paar minuutjes wandelen van de Champs Elysées. In deze buurt zijn de hotels hartstikke duur maar bij Elysées 8 krijg je enorm veel kwaliteit voor een correcte prijs.

Er was een ondergrondse parking in het hotel aanwezig, wat erg handig was aangezien we met de wagen waren.
Onze Mazda CX-5 heeft dus ook in stijl kunnen overnachten 🙂

Shop the look: Shirt, Zara / Loafers, Gucci 

Een vriendelijke, coquette dame overhandigde ons de sleutel van een mooie hotelkamer op de 7e verdieping met een fantastisch uitzicht op de Eiffeltoren. Beter konden we ons niet wensen, want hoe je het ook draait of keert… bij een bezoek aan Parijs, moet je de Eiffeltoren gezien hebben! Anders is het gewoonweg niet compleet 🙂

De kamer was erg ruim en beschikte over een aparte zithoek, een ruime badkamer, een groot, een comfy bed en héél belangrijk, een Nespresso coffee corner 😉 Want als wij ’s morgens ontwaken wordt er standaard eerst een koffietje gedronken.

Shop the look: T-shirt, Levi’s / Pants & scarf, Zara / Moisturizer, Clinique 

Nog een belangrijke anekdote is de unieke “polkadot trap” in het hotel… Super mooi!

Shop the look: Dress, Tutu chic

Baguettes & croissants

Het ontbijt had alles wat het nodig had, maar hier hebben we de granola en platte kaas toch aan ons voorbij laten gaan. Alle healthy stuff even overboord en lekker genoten van een krokante baguette met kaas en een warme croissant met confituur.
En euh ja… voor mij ook pannenkoeken natuurlijk #kleineverslaving


Paris highlights

Naar goede gewoonte deden we een wandeling over de Champs Elysées en een korte stop bij de majestueuze Arc De Triomphe. Wisten jullie trouwens dat er daar een hele goeie Instagram spot is? Moet je zeker eens op letten bij je volgende bezoek aan de City of love & lights.

Shop the look: Coat, Liu Jo / Sunnies, Fendi 

Picture perfect at Arc de Triomphe

Voor de Arc de Triomphe (als je van de Champs Elysées komt) zie je in het midden met de straat die er loodrecht oploopt een ronde cirkel op de weg. That is the place to be voor een perfecte foto. Als je het niet meteen zou zien, kijk dan even waar er in het midden van de weg mensen staan aan te schuiven… wel, daar moet je dus zijn 🙂

Shop the look: Denim Jacket & jeans, Guess 

Lunchtime at Village Royal

Voor de lunch gingen we langs bij bistro Village, gelegen in het gekende Village Royal. Een hip en trendy shopping pleintje met toffe terrasjes en winkels als o.a Chanel en Dior.  Naar goede gewoonte bestelden we een salade met burrata, what else? 🙂

Shop the look: Blouse, Pola Paradis / Sunnies, Fendi

Louvre by evening

Tegen valavond was het tijd voor een aperitief en aangepaste hapjes op één van onze favoriete plekjes, “Café Marly” aan het Louvre.

In tegenstelling tot overdag was het er ’s avonds erg rustig waardoor we er konden genieten van een magnifiek uitzicht op de bekendste glazen piramide ter wereld. En dit live vanop de eerste rij op het verwarmde terras.

Shop the look: Coat, Liu Jo / Sunnies, Fendi / Boots, Tamaris

Ook voor het maken van foto’s is het vlak voor zonsondergang het ideale moment, “l’heure du stress” zoals ze zeggen. Je bent er dan quasi alleen… just you en het Louvre en met een beetje geluk en prachtige, gekleurde horizon.

Shop the look: Coat, Patrizia Pepe

Parijs is altijd een beetje magie en dat zal het altijd blijven…. LOVE PARIS

(Visited 189 times, 1 visits today)
Geen reacties

Reageer