DutchEnglishFrenchGerman
Naar boven
3 jul

Nieuw shopping fenomeen “Prime day” doet intrede in België

Zoals jullie ongetwijfeld weten is Amazon één van de grootste webwinkels van onze blauwe planeet waar je eindeloos kan shoppen. Wat het ook is dat je zoekt, Amazon heeft het vast in huis en bezorgt je bestelling in sneltempo (1 tot 2 werkdagen) tot aan je voordeur.

Amazon prime

Very excited was ik toen ik recent Prime ontdekte. Een ledenservice waarmee je kan genieten van tal van voordelen zoals promoties, fikse kortingen, gratis levering, etc…

Je kan je hiervoor gemakkelijk inschrijven via de website, en genieten van een 30 dagen gratis proeftijd. Zo kan je meteen gebruik maken van alle voordelen die prime te bieden heeft.

Behalve miljoenen producten aan kortingsprijzen krijg je met prime ook toegang tot Prime Video (concurrent van Netflix), een betaald account bij gamestreamingdienst Twitch en kan je gebruik maken van een onbeperkte gratis opslagruimte bij Amazon voor al je foto’s en video’s (met een maximum van 5 GB per op te slaan item).

 

 

Na afloop van de 30 proefdagen heb je de keuze om je lidmaatschap te verlengen en betaal je 5,99 € per maand om non-stop te kunnen blijven genieten van al die shopping voordelen.
Uiteraard kan je je lidmaatschap ook op elk moment stopzetten via je “prime account” à “Lidmaatschap beëindigen”.

Nu geloof me, dat laatste ga je echt niet snel overwegen als je met prime hebt kennisgemaakt… believe me 🙂

Als mama in spé ben ik er simpelweg niet meer van weg te slaan, zoveel leuke babystuff! Met mijn eerste kindje on the way zijn er nog héél wat spulletjes die ik nodig heb om o.a haar kamertje op te leuken. Gadgets die ik graag al in huis zou willen hebben alvorens mijn meisje wordt geboren natuurlijk 🙂 Ik kijk er echt super hard naar uit!

 

Prime day

Aangezien ik altijd graag goed voorbereid aan de start kom, heb ik alvast een verlanglijstje op mijn Amazon account gemaakt met alle essentials die ik nog wil scoren voor mijn lieve babygirl, want…. tromgeroffel…

Op 16 juli 2018 lanceert Amazon PRIME DAY!

Maar liefst 36 uur lang zullen we overspoeld worden door superkortingen op tal van producten binnen alle categorieën zoals kledij, elektronica, interieur, decoratie, speelgoed, etc…
Shop till you drop dus!

Denk hierbij aan het reeds gekende “Black Friday” maar dan bigger and better 😉
Zet 16 juli dus met stip in je agenda om de beste deals in de wacht te slepen!

Benieuwd naar wat er reeds op mijn lijstje staat? Hij is nog niet helemaal volledig, maar ik sta te popelen om hem alvast met jullie te delen 🙂

Let op, om deel te kunnen nemen aan Prime day moet je je registeren als lid van Amazon Prime. Inschrijven kan je hier en is volledig gratis dankzij de 30 dagen proefperiode.

See you all online the 16th of July!

Xxx Marie

(Visited 335 times, 1 visits today)
Geen reacties

Reageer