DutchEnglishFrenchGerman
Naar boven
18 jan

Pick the trip

Eén van mijn goede voornemens voor het nieuwe jaar was om in de maand januari zeker nog een toffe reis in te plannen en dan rijst bij mij onmiddellijk de vraag: zonnevakantie? of wintersport?

Ja, dat is een moeilijke… het is winter dus een beetje zon, warmte en een blauwe zee zouden fijn zijn, voor een citytrip ben ik ook altijd wel te vinden en de Oostenrijkse gezelligheid in de besneeuwde bergen kunnen mij ook wel bekoren want ik hou zo ontzettend van skiën en après skiën.

Na lang wikken en wegen heb ik besloten, Ich will die eisbären sehen! Nee er zijn geen ijsberen in Oostenrijk, maar toevallig is dit wel mijn favoriete après ski nummer waar ik”allein allein”volledig op kan losgehen, liefst vergezeld van een lekker warme glühwein.

Op de site van Belvilla kwam ik de “lodge of joy” tegen, een prachtige, exclusieve en luxueuze 5 sterren chalet, gelegen op een idyllische locatie in het bekende Wagrain. Het chalet is dan ook nog eens vlak aan de skipiste gelegen… een droomreisje naar de sneeuw? Yes please!

Pictures by Belvilla

Willen jullie mijn volledige reisverhaal volgen? Check dan vanaf zondag 22/01 tot en met 27/01 mijn Instagram verhaal en wie weet zijn deze vreugdevolle lodge en bijhorend skigebied wel iets voor uw volgende vakantie!

Reizen doe ik echter niet alleen, benieuwd naar de rest van de crew? Hou dan zeker mijn IG in de gaten ;-)[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]

(Visited 122 times, 1 visits today)
Geen reacties

Reageer