DutchEnglishFrenchGerman
Naar boven
22 jul

Giveaway: Sharing pocket moments with Planet Parfum

Emoties door geuren

Je kent het wel,  een bepaalde geur die plots je reukzin kruist en je meteen doet terugdenken aan toen… geur kan nu eenmaal de meest geweldige herinneringen terug brengen.

Er wordt gezegd dat het reukorgaan in onze hersenen het meest verwant is aan herinneringen en dit veel meer dan zien, horen, voelen of proeven. We slaan in ons brein jarenlang belangrijke informatie op over geuren waardoor het kleinste vleugje van een bepaald aroma vaak al genoeg is om ons terug te katapulteren naar het verleden.

Ik hou ervan hoe geuren bepaalde emoties kunnen oproepen, en net daarom ben ik zo verknocht aan parfum denk ik 🙂

Toen Planet Parfum me vroeg of ik mijn persoonlijk pocket moment via mijn social media wou delen moest ik daar niet lang over nadenken. Natuurlijk wou ik dat!

Magische tienerjaren

Over het product van mijn pocket moment moest ik niet lang nadenken. Ik heb nog steeds veel magische herinneringen aan mijn tienerjaren. Je weet wel, die laatste jaren op de middelbare school… uitgaan met de vriendinnen, eerste vriendje, afstuderen, … Als ik de geur van Gucci Rush ruik dwalen mijn gedachten meteen af naar de zorgeloze schooltijd van toen.

Ons verstoppen tijdens de turnles, nog snel even die huistaak maken tijdens de pauze, de uitstapjes naar Highstreet op vrijdagavond, Malibu-ananas met veel ijs, mijn eerste gsm-toestel (jaja, de Nokia 3310), … en zo kan ik nog wel uren doorgaan.

Ik kijk met erg veel plezier terug naar deze tijd en vind het heerlijk hoe de zoetige geur van Gucci rush deze herinneringen instant bij me oproept.

Pocketmoment giveway

Hebben jullie ook zo een pocketmoment dat jullie graag willen delen met de wereld?

Post dan een foto van jouw pocket moment (dit kan een parfum of een ander beauty product zijn) op Instagram en gebruik hierbij #pocketmomentsbymary.

De winnaar van deze giveaway zal worden bekend gemaakt op zondag 30/07/2017 en krijgt zijn of haar pocketmoment toegestuurd vanwege Planet Parfum.

Bring on your most beautiful memories…

Succes!

xxx Marie

 

(Visited 205 times, 1 visits today)
Geen reacties

Reageer