DutchEnglishFrenchGerman
Naar boven
23 sep

Store opening Triumph, Amsterdam

Afgelopen woensdag was ik te gast op de feestelijke opening van de winkel Triumph gelegen in de Kalverstraat te Amsterdam, één van mijn favoriete steden van het moment 🙂

Gehuld in bloemen en een “touch of lace”, want dat was het thema van de avond, werd ik samen met mijn Nederlandse vriendin en collega Francesca Van der Mast vriendelijk onthaald en ondergedompeld in de nieuwe collecties van mijn favoriete lingeriemerk!

Gepast voor elke vrouw

Wat ik zo geweldig vind aan Triumph is dat ze voor elke vrouw wat wils hebben. Ik ben zelf van nature niet voorzien van een super volle boezem en was dus razend enthousiast dat er nu ook prachtige sportpakjes deel uitmaken van de collectie met jawel “padded sportbra’s” die luisteren naar de naam “Triaction magic motion”. Op naar de gym dus volgende week met een vollere boezem 🙂

Sexy shapewear

Ook de shapewear mag er zijn. Meestal is dit vormgevend ondergoed tamelijk saai en “on sexy” maar niet bij Triumph, integendeel! De figuur corrigerende bodies zijn über vrouwelijk en héél erg sexy. Perfect om te dragen als lingerie maar evengoed te combineren als top met een blazer. Ik was fan van het eerste uur!

Overnachten in Stijl

Verder zijn er natuurlijk ook nog de eindeloos mooie lingeriesetjes en stylish homewear. Deze laatste kon ik meteen goed gebruiken voor mijn overnachting in het luxueuze Sir Adam hotel waar ik met het Triumph team mocht verblijven. Een heel hip en very urban hotel waar muziek een zeer centrale rol speelt. Op elke hotelkamer stond er een platenspeler met een selectie aan LP’s… heerlijk! Na een ritje in de “discolift” richting de 6e verdieping heb ik op mijn kamer nog even naar de muziek van Top Gun geluisterd en een tijdschrift gelezen, alvorens onder de wol te kruipen.

Shop the look: Kimono, Triumph

Met een betoverend wijds uitzicht over de baai “het IJ” ben ik er heerlijk ingedommeld na een sfeervolle avond omringd door geweldige mensen!


Shop the look: Kimono, Triumph

Er is één collectie die er voor mij persoonlijk met kop en schouders bovenuit steekt, maar hier vertel ik jullie graag meer over in een volgende post.

Maar neem intussen zeker al eens een kijkje op de website van Triumph en laat je verleiden door hun stijlvolle en vrouwelijke collecties, want we zijn het waard, toch?

 

 

 

 

 

 

(Visited 510 times, 1 visits today)
Geen reacties

Reageer