DutchEnglishFrenchGerman
Naar boven
1 dec

What mood are you in today?

Hi there, wat leuk dat je mijn blog bezoekt. Mijn naam is Marie Fransen, geboren en getogen in de Antwerpse Kempen en sinds een aantal jaren woonachtig in het Waasland samen met mijn lieve man Sebastien.

Buiten mijn full time job als manager ben ik mijn hele leven al gepassioneerd door “mooie dingen” welke ik in vele dingen kan terugvinden zoals mode, beauty, lifestyle en reizen.

Daarom koos ik ervoor om alle mooie dingen die mijn dagdagelijks pad kruisen met jullie te delen op mijn blog. Want waar ik ga, wat ik eet, drink of draag is altijd volledig afhankelijk van mijn “Mood of the day”.


Veel plezier op mijn blog, The Mood of Mary

(Visited 849 times, 1 visits today)
1 Comment
  • Patrick

    Test een reactie!!!

    juni 26, 2017 at 8:28 pm Beantwoorden

Reageer