DutchEnglishFrenchGerman
Naar boven
5 feb

Work out in style with Peak Performance

Gaan werken, uitgaan, slapen, zetel hangen, etc … elke tak is tegenwoordig voorzien van de nodige trends waardoor we alles doen “in” en “met stijl”.  We hebben allemaal mooie, gepaste kledij nodig voor overdag, iets om ’s avonds van de laatste nieuwe cocktails te gaan nippen in een hippe bar, een comfortabel huispak voor een dagje “stylish nietsdoen”, maar ook een topoutfit om het beste uit onszelf te halen in…. de sportschool.

Ook deze laatste doen we niet langer in de eerste de beste outfit en terecht! Het is niet zo dat we elke keer met evenveel zin onze sportschoenen aantrekken toch? Of ons met de glimlach klaarmaken voor het aanvatten van de lokale fitometer?

I totally agree! Maar als de outfit meezit, dan doe ik toch al liever een effor’ke…

 


Get up, dress up, show up and… never give up!


 

Voor mijn 3 wekelijkse Milon workout bij Easy Fit en 2 wekelijkse jogsessie met mezelf komen steevast mijn hippe sport oufits van Peak Performance uit de kast. Voor diegenen die denken dat Peak Performance je enkel bevoorraad van high quality en fashionable skikledij, think again! Ook wat algemene sportkledij betreft scheert Peak Performance hoge toppen. Stijlvolle sporty outfits die je zin geven om te sporten…

Do I need to say more?

Thougt so ?

De sportkleding van Peak Performance is urban, hip, licht om te dragen, comfortabel, stretchy en zorgt voor voldoende ventilatie tijdens het sporten.

Elk onderdeel bevat de nodige pockets of tools om je Ipod, smartphone en sleutels veilig op te bergen. Want zeg nu zelf… we gaan niet meer van huis zonder dat we ze op zak hebben.

Ladies, tie you hair up, put your sport outfit on, and go get your body goals!

 


If you think working out is boring? Try Peak Performance


 

(Visited 126 times, 1 visits today)
Geen reacties

Reageer